RING OSS - 08-121 114 67

Badrumsrenovering Stockholm

RING OSS - 08-121 114 67

Om Oss

Guld och marmor tillsammans är en favorit bland våra kunder. Här har vår kund önskat klinker plattor på både golv och väggar satt i fiskbensmönster.

Välkommen till ditt bygg- och renoveringsföretag. I Stockholm vänder vi oss till alla slags företag- och privatkunder som önskar göra badrumsrenovering i Stockholm. Kontakta oss gärna och berätta vad det är som ni önskar er vid er badrumsrenovering i Stockholm så kommer vi ut på ett besök. Då kan vi berätta mer om hur vi arbetar. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Vi står för det vi säger!

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom badrumsrenovering i Stockholm: nybyggen och renoveringar. Våra skickliga hantverkare och rörmokare ordnar allt med bygg, el, rör och kakling. När ni väljer att göra en badrumsrenovering i Stockholm med oss så kan ni vara trygga med att vi hjälper er från början till slut för att göra processen så enkel som möjligt. Hos oss är ett FAST pris ett FAST pris, utan tillkommande avgifter.

Att bygga är vårt liv och det märker ni av våra resultat. Kvalitet är vårt motto och det är något vi aldrig kompromissar med. Det är bättre att tänka efter, före!

5 års garanti på badrumsrenovering i Stockholm

Vi ger våra kunder 5 års garanti på vår badrumsrenovering i Stockholm, vilket innebär en trygghet för våra kunder. De kan lita på att när vi renoverar badrum håller arbetet för många år framåt. Här fuskar vi varken med material, rördragningar eller elledningar och framför allt arbetar vi med våtrum och tätskikt på ett mycket noggrant sätt. Vi erbjuder även Nöjd kund garanti, och ser till att våra kunder blir nöjda med vår badrumsrenovering i Stockholm samt all annan renovering och andra tjänster som vi arbetar med.

Behöver ni hjälp till finansiering? 

Vill ni göra en badrumsrenovering i Stockholm men funderar över finansieringen eller om ni kan delbetala? I samarbete med Moank erbjuder vi möjligheten till delbetalning med en fast ränta på 4,95 % utan uppläggningsavgifter och med fasta månadskostnader. En regelmässig kreditprövning görs i samband med att ni ansöker om att delbetala.

Vi samarbetar med Moank när ni önskar delbetala er badrumsrenovering i Stockholm.